Transparant
Voordelige tarieven
Recht door zee
Snel inzetbaar

Assemblage & montage bij Rijkse Montage

Bij assemblage kan je denken aan een puzzel. Alle elementen samen zorgen voor een perfect en volledig resultaat. Om dat resultaat dan werkende te krijgen en te vereeuwigen moet deze nog wel gemonteerd worden. Dit doen we bij Rijkse Montage ter plekke.  Je kunt het dus zien als een 2 in 1 functie.

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Tessa

Rijks Montage is niet je standaard aannemers bedrijf. Ik heb wat jongens bij ons in het bedrijvenpand gehad.  Na wat initiële complicaties hebben de mannen een goede oplossing gevonden. Rijkse staat garant voor oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant. Top!

Kobus

Dag Rijkse Montage. Ik wilde nog even zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn garage.

groet,

Kobus

Jeffrey

Ik werk vaker met Rijkse voor montagewerk. De mannen hebben veel kennis en denken graag mee over efficiëntie. Ook zijn ze altijd vriendelijk en zijn ze lekker recht door zee. Altijd goede ondersteuning!

Saar

Ik heb contact gezocht met de gemeente om uit te zoeken wie de mannen waren die bij mijn ouders tegenover het parkje verzorgde. Dit bleek Rijkse te zijn. De mannen houden het ontzettend goed bij en het zorgt voor veel rust bij mijn ouders. Ze kunnen uren genieten van hoe hun mooie parkje eruit ziet. Klasse werk mannen!