Transparant
Voordelige tarieven
Recht door zee
Snel inzetbaar

Dienstverlening bij Rijkse Montage

Onder deze categorie vallen een hoop werkzaamheden. Dit komt door de brede expertise die wij bezitten.  Zo zijn wij in te zetten voor het aanbrengen van brandwerende coatings voor maximale brandveiligheid, maar kunnen wij ook al uw   stuc-, plak- of pleisterwerk verzorgen. Neem contact met ons op om kennis te maken met onze brede dienstverlening.

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Tessa

Rijks Montage is niet je standaard aannemers bedrijf. Ik heb wat jongens bij ons in het bedrijvenpand gehad.  Na wat initiële complicaties hebben de mannen een goede oplossing gevonden. Rijkse staat garant voor oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant. Top!

Kobus

Dag Rijkse Montage. Ik wilde nog even zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn garage.

groet,

Kobus

Jeffrey

Ik werk vaker met Rijkse voor montagewerk. De mannen hebben veel kennis en denken graag mee over efficiëntie. Ook zijn ze altijd vriendelijk en zijn ze lekker recht door zee. Altijd goede ondersteuning!

Saar

Ik heb contact gezocht met de gemeente om uit te zoeken wie de mannen waren die bij mijn ouders tegenover het parkje verzorgde. Dit bleek Rijkse te zijn. De mannen houden het ontzettend goed bij en het zorgt voor veel rust bij mijn ouders. Ze kunnen uren genieten van hoe hun mooie parkje eruit ziet. Klasse werk mannen!