Transparant
Voordelige tarieven
Recht door zee
Snel inzetbaar

Landschapsverzorging bij Rijkse Montage

Van perkjes, naar begraafplaatsen, tot processierupsen. Bij Rijkse Montage houden wij ons bezig met een breed scala aan landschapsverzorging. In samenwerking met de gemeente houden wij de natuur langs de weg al netjes bij. Een opgeruimd landschap is een opgeruimd hoofd!

 

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Tessa

Rijks Montage is niet je standaard aannemers bedrijf. Ik heb wat jongens bij ons in het bedrijvenpand gehad.  Na wat initiële complicaties hebben de mannen een goede oplossing gevonden. Rijkse staat garant voor oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant. Top!

Kobus

Dag Rijkse Montage. Ik wilde nog even zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn garage.

groet,

Kobus

Jeffrey

Ik werk vaker met Rijkse voor montagewerk. De mannen hebben veel kennis en denken graag mee over efficiëntie. Ook zijn ze altijd vriendelijk en zijn ze lekker recht door zee. Altijd goede ondersteuning!

Saar

Ik heb contact gezocht met de gemeente om uit te zoeken wie de mannen waren die bij mijn ouders tegenover het parkje verzorgde. Dit bleek Rijkse te zijn. De mannen houden het ontzettend goed bij en het zorgt voor veel rust bij mijn ouders. Ze kunnen uren genieten van hoe hun mooie parkje eruit ziet. Klasse werk mannen!