Transparant
Voordelige tarieven
Recht door zee
Snel inzetbaar

Zonnepanelen bij Rijkse Montage

Sinds kort zijn wij officieel begonnen met het leggen van zonnepanelen. Platte daken of schuine daken, van A tot Z kunnen wij alles voor je betekenen. De samenwerkingen worden volop opgezet zodat wij binnenkort zonder meerprijs de beste zonnepanelen kunnen leveren.

Voor een vrijblijvende offerte kan je altijd bij ons terecht. Echter voor een passend advies komen wij het liefst kijken naar de woning of bedrijfspand. Met vier man sterk zijn wij er voor je als je vragen hebt of mogelijkheden wil bespreken.

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Tessa

Rijks Montage is niet je standaard aannemers bedrijf. Ik heb wat jongens bij ons in het bedrijvenpand gehad.  Na wat initiële complicaties hebben de mannen een goede oplossing gevonden. Rijkse staat garant voor oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant. Top!

Kobus

Dag Rijkse Montage. Ik wilde nog even zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn garage.

groet,

Kobus

Jeffrey

Ik werk vaker met Rijkse voor montagewerk. De mannen hebben veel kennis en denken graag mee over efficiëntie. Ook zijn ze altijd vriendelijk en zijn ze lekker recht door zee. Altijd goede ondersteuning!

Saar

Ik heb contact gezocht met de gemeente om uit te zoeken wie de mannen waren die bij mijn ouders tegenover het parkje verzorgde. Dit bleek Rijkse te zijn. De mannen houden het ontzettend goed bij en het zorgt voor veel rust bij mijn ouders. Ze kunnen uren genieten van hoe hun mooie parkje eruit ziet. Klasse werk mannen!