Transparant
Voordelige tarieven
Recht door zee
Snel inzetbaar

Over Rijkse Montage

Rijkse Montage is opgericht in mei 2019 en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Wageningen.
Wij hebben een vast team van 2 man, maar daarnaast hebben wij nog 8 jongens multifunctioneel beschikbaar voor diverse lang- en kortlopende projecten.

Wij zijn een jong en gedreven team dat graag hard werkt. Wat ons echt voldoening geeft is een tevreden klant. Dat bereiken wij door goed naar uw wensen te luisteren, mee te denken en vooral te doen! Uw klus is bij ons in goede handen.

Ons team

Wesley

Hi ik ben Wesley en door Byron werk ik hier nu. Op mijn eerste werkdag had ik al gelijk door wat voor werkzaamheden ik mocht gaan doen. Super fijn dat de jongens mij op sleeptouw mee namen. Nu doe ik de werkzaamheden zelf en hoop ik binnenkort een nieuw iemand de kneepjes van het vak te leren.

Kevin

Hi ik ben Kevin, 17 jaar en ik volg nu een interne opleiding bij Rijkse. Ik ben dus de nieuwe aanwinst. Nu ben ik nog leerling monteur, maar ik hoop snel door te groeien nadat ik mijn diploma heb gehaald.

Djuri

Ik ben Djuri, 20 jaar en ik kom uit Tiel. Inmiddels ben ik een half jaar leerling monteur en streef ernaar om voorman te worden. Binnen dit bedrijf leer ik veel bij waardoor ik steeds meer verschillende klussen kan doen.

Byron

Ik ben Byron, ik ben 22 jaar oud en kom uit Beneden Leeuwen. Ik ben meewerkend voorman, dat betekend dat ik het kroos in de gaten hou en zorg dat de werkzaamheden tijdig afkomen. Ik doe de afmetingen en het in elkaar zetten van ventilatieroosters en die maak ik aan het raster vast. Daarbij kan ik ook een stuk elektra. 

Dorian

Hoi ik ben Dorian, ik ben 21 jaar en kom uit Renkum. Ik ben sinds 3 maanden monteur hier. Ze noemen me ook wel blokkie. Ik hou me bezig met het bouwen van wanden en af en toe help ik de rest van het team met het bouwen van rasters. Als ik niet aan het werk of met de jongens ben voetbal ik graag.

Stijn

Ik ben Stijn, 19 jaar en werk nu ongeveer een half jaar bij Rijkse Montage. Ik heb het ontzettend naar mijn zin met mijn collega’s. We zijn nu aan het werk in een gebouw met laboratoria. Zeer interessant en leerzaam en vooral gezellig om samen te werken met alle andere bedrijven hier. Ik werk zelf als monteur en ga binnenkort de cursus voorman volgen.

Wat tevreden klanten over ons zeggen

Tessa

Rijks Montage is niet je standaard aannemers bedrijf. Ik heb wat jongens bij ons in het bedrijvenpand gehad.  Na wat initiële complicaties hebben de mannen een goede oplossing gevonden. Rijkse staat garant voor oplossingsgerichtheid en meedenken met de klant. Top!

Kobus

Dag Rijkse Montage. Ik wilde nog even zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn garage.

groet,

Kobus

Jeffrey

Ik werk vaker met Rijkse voor montagewerk. De mannen hebben veel kennis en denken graag mee over efficiëntie. Ook zijn ze altijd vriendelijk en zijn ze lekker recht door zee. Altijd goede ondersteuning!

Saar

Ik heb contact gezocht met de gemeente om uit te zoeken wie de mannen waren die bij mijn ouders tegenover het parkje verzorgde. Dit bleek Rijkse te zijn. De mannen houden het ontzettend goed bij en het zorgt voor veel rust bij mijn ouders. Ze kunnen uren genieten van hoe hun mooie parkje eruit ziet. Klasse werk mannen!